FOTO Koňa našli po záplavách na streche domu: Prežil tam tri dni!

NETKY.SK • 12 Júl 2018, 13:52 • 2 min
FOTO Koňa našli po záplavách na streche domu: Prežil tam tri dni!

Tento kôň bojoval o svoj život mimoriadne húževnato.

slovakia

left justify in out

Japonsko v poslednom období sužujú veľké záplavy, ktoré spôsobili množstvo materiálnych škôd, no, žiaľ, aj obetí na životoch. Tamojší ľudia sa z nich len veľmi pomaly spamätávajú a likvidujú škody. Záchranárom sa však teraz naskytol naozaj bizarný pohľad. Na streche jedného z domov v postihnutej oblasti zbadali živého koňa.

 

Ukázalo sa, že ide o kobylu amerického miniatúrneho koňa Leaf, ktorá pochádzala z farmy vzdialenej niekoľko kilometrov od miesta, kde bola nájdená. Navyše, zviera zmizlo tri dni pred svojim opätovným nájdením, takže jej majitelia už neverili, že ju uvidia živú, predpokladali, že sa utopila.

 

Leaf na miestnej farme slúžila na terapie pre seniorov. Bola tu veľmi obľúbená a jej zmiznutie zarmútilo všetkých pracovníkov. O to viac sa tešili, keď sa ukázalo, že priebojný koník záplavu prežil. Pre všetkých však ostáva veľkou záhadou to, ako sa Leaf dostala na strechu domu. Hladina vody totiž ani zďaleka nesiahala až na takú úroveň.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies