VIDEO Vyspovedali sme Ega: Aké sú ohlasy na jeho nový videoklip a čo ho čaká najbližšie mesiace?

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 17:40 • 2 min
VIDEO Vyspovedali sme Ega: Aké sú ohlasy na jeho nový videoklip a čo ho čaká najbližšie mesiace?

BRATISLAVA - Koncom roka 2017 vydal Ego svoj debutový a veľmi očakávaný album Precedens. Milovníci klasického hip hopu, boombapu, si na ňom asi nepochutnajú, ale každopádne, je doska veľmi kvalitná a originálna.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jeho texty a flow sú vyšperkované. Jedným z hostí, ktorý sa na doske objavil, je speváčka Laris Diam, ktorú si pod svoje „krídla“ zobral najprv Rytmus, a prerobili hit, ktorý naspieval pôvodne s Tinou, s názvom “Príbeh”. Pred dvoma týždňami vyšiel videoklip na ich spoločný song s Egom s názvom Láska, tak sa mrknite:

 

VIDEO Ego zverejnil ďalší videoklip z albumu Precedens: Príbeh o láske a na natáčaní sme nechýbali ani my

 

Ohlasy na klip sú super: “Moja manželka mi volala, že na klip nie je ani jeden negatívny koment, ale vraj sa nemám z toho pototo,” zhodnotil Ego. 

 

Ego tiež prezradil, že z albumu Precedens má najobľúbenejšiu skladbu s názvom “Keď prídem domov”, viac sa dozviete v rozhovore. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies