Alison Brie nechce mať deti, starostlivosť o nich by vraj z časového hľadiska nezvládala

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 07:28 • 2 min
Alison Brie nechce mať deti, starostlivosť o nich by vraj z časového hľadiska nezvládala

BRATISLAVA - Americká herečka Alison Brie nechce mať deti. Tridsaťpäťročná rodáčka z Hollywoodu si spolu s manželom, hercom Daveom Francom vystačia s dvoma mačkami, ktoré sa volajú Harry a Arturo.

slovakia

left justify in out

"Mačky sú našimi deťmi. Naozaj nechcem mať deti. Je to super, pretože nemusím mať starosti s tým, kedy môžem otehotnieť. Nemusím na to každý deň myslieť. Bolo by to krásne, no myslím si, že by to bolo veľmi stresujúce. Keď si pomyslím, koľko času venujeme našim mačkám. Bože, koľko by sme sa museli venovať dieťaťu!," vyhlásila herečka.

Ako dodala, s manželom trávi čas prevažne v noci. "Sme naozaj zaneprázdnení priateľmi a prácou, takže počas týždňa sa cez deň veľmi nevídame. Trávime spolu čas v noci. Mám partnera, ktorý ma skutočne podporuje a miluje ma za každých okolností. Našla som svojho človeka," vyhlásila.

Alison Brie je známa najmä ako Trudy Campbell, ktorú stvárňovala v seriáli Mad Men (2007 - 2015), alebo Annie Edison z komediálnej série Späť do školy (2009 - 2015). Diváci a diváčky ju môžu poznať aj z filmov Vreskot 4 (2011), Zásnuby na dobu neurčitú (2012), Vo štvorici v Mexiku (2014), Milenci tých druhých (2015), Ako byť single (2016) alebo The Post: Aféra v Pentagone (2017). Svoj hlas prepožičala jednej z postavičiek vo filme Lego príbeh (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies