VIDEO Desivá nehoda: Muž si nezaistil zbraň, tá vystrelila priamo do jeho rozkroku!

NETKY.SK • 22 Jún 2018, 10:04 • 2 min
VIDEO Desivá nehoda: Muž si nezaistil zbraň, tá vystrelila priamo do jeho rozkroku!

Chvíľka nepozornosti sa mohla skončiť veľkou tragédiou!

slovakia

left justify in out

Pracovníci istej kancelárie v USA sa nedávno stali svedkami veľmi nepríjemného incidentu. Jeden z ich kolegov si pred výjazdom do terénu chystal svoju služobnú zbraň, no popritom sa rozprával so spolupracovníkom. Zrejme teda nevenoval dostatočnú pozornosť práci so zbraňou a spoliehal sa na zautomatizované zvyky. Na niečo ale predsa len zabudol. Pištoľ si nezaistil!

 

Následne sa muž chystal opustiť kanceláriu, ešte však dokončoval niektoré drobnosti. Keď sa zrazu zohol, miestnosťou sa ozval výstrel a jeho zúfalý a vyľakaný krik. Nezaistená zbraň vystrelila priamo do jeho najcitlivejších partií! Okamžite k nemu pribehla kolegyňa, ktorá zavolala záchranku a chcela mu podať prvú pomoc. Zisťovala, kam ho výstrel zasiahol.

 

Ako sa ukázalo, roztržitý zamestnanec mal veľké šťastie v nešťastí. Napriek tomu, ako hrozivo incident vyzeral, nespôsobil mu žiadnu vážnu ujmu, len škrabanec na trieslach. Momentálne sa zotavuje, bude však v poriadku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies