FOTO Dvere kancelárie britského poslanca zdobia desiatky dámskych nohavičiek: Môže za to jeho rozhodnutie

NETKY.SK • 20 Jún 2018, 10:43 • 2 min
FOTO Dvere kancelárie britského poslanca zdobia desiatky dámskych nohavičiek: Môže za to jeho rozhodnutie

Britský poslanec, ktorý pred niekoľkými dňami zablokoval zákon o tzv. upskirtingu, čelí rozhorčeným ženám.

slovakia

left justify in out

Ako sme už spomínali, britský poslanec sir Christopher Chope na seba minulý týždeň strhol pozornosť tým, že zablokoval zákon, ktorý by zakazoval takzvaný upskirting, teda fotografovanie spodnej bielizne dám pod sukňami bez toho, aby o tom vedeli. Ak by zákon prešiel, takéto nevhodné správanie by sa stalo trestným činom.

 

Nakoľko zákon nemal vládnu podporu a bol predložený jednotlivcom, mohol byť podľa pravidiel schválený len v piatok po pol tretej, a to v prípade, že nikto proti nemu nepodá námietku. Chope ju však podal, čím mnohých rozhorčil. Takto sa schvaľovanie zákona natiahlo o viac ako mesiac.

 

Poslanec svoje konanie zdôvodnil tak, že jeho cieľom vonkoncom nebolo chrániť zvrhlíkov a nechať ich tajne fotografovať ženské pozadia, ale kategoricky nesúhlasí s tým, aby zákony predkladali súkromné osoby. Ženám však takéto vysvetlenie nestačilo a rozhodli sa dať mu to náležite pocítiť. V týchto dňoch sa totiž do svojej kancelárie nedostane bez toho, aby sa musel „predierať“ cez šnúry plné dámskej spodnej bielizne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies