Liezol im poriadne na nervy! Aktérov duelu Tuniska s Anglickom otravoval dotieravý a všadeprítomný hmyz

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 08:29 • 2 min
Liezol im poriadne na nervy! Aktérov duelu Tuniska s Anglickom otravoval dotieravý a všadeprítomný hmyz

VOLGOGRAD - Aktérov pondelňajšieho stretnutia Tunisko - Anglicko (1:2) na XXI. majstrovstvách sveta vo futbale v Rusku (14. júna - 15. júla) poriadne zamestnával aj nepríjemný hmyz. Štadión vo Volgograde sa nachádza neďaleko najväčšej európskej rieky Volgy a milióny múch, komárov či chrobákov nie sú vzhľadom na zmenu ročného obdobia nezvyčajné. Aj keď je tento hmyz neškodný, početný roj dokáže človeku poriadne znepríjemniť život.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že tam bude dosť múch, ale keď sme vybiehali na predzápasovú rozcvičku, bolo ich omnoho viac, než sme si mysleli," povedal dvojgólový hrdina Angličanov Harry Kane.

 

"Okolo nás liezlo strašne veľa chrobákov, lietajúci hmyz sme mali dokonca v očiach, niekedy aj v ústach, no myslím si, že sme to zvládli dobre," doplnil 24-ročný kapitán "Albiónu". "Bolo to dosť nepríjemné, ale bolo to rovnaké pre oba tímy," podotkol Ashley Young. Naopak, tuniský kouč Nabil Maaloul povedal, že hmyz nevnímal, pretože sa sústredil iba na zápas a hru svojho mužstva.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies