Policajti hľadajú vodiča, ktorý na priechode zrazil školáčku a ušiel

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 14:08 • 2 min
Policajti hľadajú vodiča, ktorý na priechode zrazil školáčku a ušiel

BRATISLAVA - Dnes v ranných hodinách došlo na riadne vyznačenom priechode pre chodcov k zrážke chodkyne a motorového vozidla. Vodič vozidla po zrážke z miesta nehody ušiel.

slovakia

left justify in out

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes krátko po 07.15 h na Uzbeckej ulici. V uvedenom úseku došlo na riadne vyznačenom priechode pre chodcov k zrážke 12-ročného dievčaťa a doposiaľ neznámeho motorového vozidla bielej farby. Vodič tohto vozidla po zrážke  odišiel na neznáme miesto, čím sa dopustil porušenia zákona o cestnej premávke. Dievča utrpelo zrážkou zranenia, s ktorými bolo prevezené do jednej z bratislavských nemocníc, informoval Netky Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 

"V súvislosti s objasňovaním okolností tejto dopravnej nehody sa zároveň obraciame aj na verejnosť. Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom úseku  priebeh a okolnosti tejto udalosti, alebo disponujú informáciami ktoré by prispeli k jej objasneniu, vyzývame aby sa prihlásili osobne na ktoromkoľvek oddelení PZ alebo na bezplatnomčísle polície 158," vyzýva hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies