VIDEO Trápny Robert de Niro vulgárne nadával Trumpovi

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 09:47 • 2 min
VIDEO Trápny Robert de Niro vulgárne nadával Trumpovi

NEW YORK - Hollywood bol už od 40-tych rokov minulého storočia semenišťom komunistickej propagandy, ktorú neskôr vystriedala globalistická propaganda. Hollywood a jeho produkcia si dáva už desiatky rokov záležať na rozbití tradičných hodnôt a propagácií ideí vychádzajúcich z neomarxizmu. Nie je preto žiadnym prekvapením, že až na hŕstku statočných je celý Hollywood proti Donaldovi Trumpovi, ktorý symbolizuje starú, plnokrvnú Ameriku. V noci na ráno sa voči Trumpovi vulgárne prejavil aj herec Robert de Niro.

slovakia

left justify in out

Robert de Niro uvádzal v nedeľu živé televízne vysielanie udeľovania divadelných cien Tony Awards. Pred ústa si nevzal žiadne servítky a nepripraveným divákom vpálil do tvári dve slová: F**k Trump!

„Poviem len jednu vec. F**k Trump,“ povedal de Niro. "Toto už viac neznamená 'Preč s Trumpom!', toto znamená 'F..k Trump!'" 

 

Televízia CBS, ktorá udalosť prenášala, ju pre televíznych divákov vypípala, ale necenzurovaný záznam je k dispozícii.

 

Po pár sekundách šoku začal takmer celý sál nadšene kričať a kamera nadšenie s gustom zabrala. „Celá tá filmová zberba sa postavila a začala tlieskať a smiať sa, keď jeden z nich urazil ich prezidenta,“ píše rozhorčene server stredoevropan.cz.

 

Biely dom na ďalšie urážky zo strany Roberta de Nira zatiaľ nereagoval. Ten už si svoje drzé ústa pustil na špacír pri prezidentskej kampani a aj vtedy bol jeho odkaz plný urážok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies