Dnes na večeru pripravíme čabajskú polievku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 cibuľa, mletá červená paprika, 3 bobkové listy, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, malé údené koleno, 2 čabajské klobásy, 500 g kyslej kapusty, 1 kyslá smotana, 1 dcl smota
Suroviny pre 4 osoby:
1 cibuľa, mletá červená paprika, 3 bobkové listy, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, malé údené koleno, 2 čabajské klobásy, 500 g kyslej kapusty, 1 kyslá smotana, 1 dcl smotany na varenie, 2 PL hladkej múky
Príprava:
Cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku, bobkový list, cesnak, mleté čierne korenie a zalejeme vodou. Vložíme koleno a uvaríme do mäkka. Potom ho vyberiem, vložíme prepláchnutú kapustu, nakrájanú klobásu a uvaríme. Koleno zbavíme kože, kosti, nakrájame ho a vložíme späť do hrnca. Obe smotany zmiešame spolu s múkou, vlejeme do polievky, necháme prejsť varom a odstavíme.
Čas prípravy: 120 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies