Rakúskeho mladíka zavraždil nožom albánsko-turecký gang

NETKY.SK • 14 Máj 2018, 09:21 • 2 min
Rakúskeho mladíka zavraždil nožom albánsko-turecký gang

VIEDEŇ - Včera ráno došlo pred športovým centrom v rakúskom Imste k verbálnej konfrontácii medzi tromi mladými Rakúšanmi a štyrmi členmi albánsko-tureckého gangu. Hádka eskalovala do ruvačky, počas ktorej 19-ročný imigrant vrazil nôž do 17-ročného rakúskeho chlapca, píše Kronen Zeitung.

slovakia

left justify in out

Štvorica potom utiekla do mesta, ale polícia zareagovala rýchle a mladíkov vypátrali. Bodnutý chlapec dostal okamžite lekárske ošetrenie, ale ťažkým zraneniam podľahol.

 

Motív bitky zatiaľ známy nie je. Rakúski chlapci sú v opatere psychológov a zatiaľ nevypovedali. Cudzinci nôž počas útoku zahodili, ale policajti ho našli. Teraz sa hľadajú možní svedkovia incidentu.

 

Medzietnické bitky nie sú nič ojedinelého. Produkcia sa vo filmoch môže snažiť ukazovať, ako sú vzájomne bujujúce skupiny mladých rasovo premiešané, v realite sú však tieto skupiny tvorené podľa etnických línií, píše server stredoevropan.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies