Talianska polícia odpočúvala vrahov rozštvrtenej Pamely. Je to len pre silné žalúdky...

NETKY.SK • 1 Máj 2018, 07:00 • 2 min
Talianska polícia odpočúvala vrahov rozštvrtenej Pamely. Je to len pre silné žalúdky...

RÍM - Tri mesiace po beštiálnej vražde 18-ročnej dievčiny Pamely z Ríma, vychádzajú na povrch nové šokujúce detaily. Vďaka nasadeným odposluchom v celách podozrivých Nigérijčanov sa zistilo, kto má toto svinstvo na svedomí.

slovakia

left justify in out

K vražde došlo 30. Januára. Na druhý deň našli v Macerate pozostatky mŕtvej dievčiny, ktoré boli oddelené s chirurgickou presnosťou, potom nasekané a odkrvené.

 

Zavraždená Pamela vtedy utiekla z odvykacieho centra pre drogovo závislých a u nigerijského drogového dílera Innocenta O. zháňala heroín. O pár hodín neskôr skončila dobodaná a rozsekaná na kúsky.

 

Jedného z komplicov Innocenta na odposluchoch počuť, ako hovorí, že Innocent dával časti Pamely do záchodu, kde ich umýval a ďalšie časti nechal zmraziť, aby sa neskôr mohli zjesť. Tiež hovorí, že to nič nebolo, že už robili aj horšie veci.

 

Polícia v jeho mobilnom telefóne obnovila zmazané fotografie. Tie zachytávajú snímky, na ktorých je vidieť mučenie mladých černochov a na ďalších pitvanie zvierat.

 

Ďalší komplic hovoril o svojom živote drogového dílera v Taliansku a o svojej minulosti gangstera v Nigérii. Innocent, jeho šéf, bol vraj schopný z drogových kšeftov poslať domov 26-tisíc eur.

 

Aj keď bola Pamela zavraždená v januári, jej pohreb prebehne až 5. mája v Ríme. Očakáva sa účasť množstva ľudí a pohreb bude pravdepodobne veľkou demonštráciou proti migrácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies