Šokujúce VIDEO: Muž použil golfovú jamku trochu inak, ako väčšina golfistov

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
Šokujúce VIDEO:  Muž použil golfovú jamku trochu inak, ako väčšina golfistov

BEBINGTON - Štyria muži sa stali obeťami úchylnej scény na golfovom ihrisku Brackenwood v Bebington v Merseyside.

slovakia

left justify in out

Prechádzali po trávniku, keď zrazu za pásom stromov a krov zbadali zvláštne počínanie iného golfistu. Ten ležal na zemi obnažený čelom dolu, pričom sa ukájal v golfovej jamke s číslom 9. Okrem toho, "robil niečo čudné s tyčou od zástavy," komentoval incident jeden o divákov. Obnažený muž sa pri čine dokonca sám natáčal. O pár minúť neskôr vstal, obliekol sa a odišiel.

 

Zmätení svedkovia si ho natočili tiež a video zverejnili na sociálnej sieti. Prípad tiež ohlásili na políciu, ktorá po smiľníkovi pátra.

 

"Je to tá najčudnejšia vec, akú som kedy videl," povedal Steven Gayton, autor videa. "Nemyslím si, že bol opitý, pretože sa sám natáčal. Myslím, že si myslel, že je tam úplne sám. Na ihrisku som bol len ja a traja ďalší priatelia. Je to strašné, v okolí sa pohybuje veľa detí," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies