Nemci minuli cez zimu na prestupy 53,45 milióna eur, najviac Wolfsburg

NETKY.SK • 3 Február 2012, 08:28 • 2 min
Nemci minuli cez zimu na prestupy 53,45 milióna eur, najviac Wolfsburg

Nemci minuli cez zimu na prestupy 53,45 milióna eur, najviac Wolfsburg - Futbal Futbalové kluby nemeckej najvyššej súťaže vynaložili na zimné prestupy sumu 53,45 milióna eur. Najaktívnejším bol v tejto oblasti podľa nemeckého portálu transfermarkt.

slovakia

left justify in out

img

Futbalové kluby nemeckej najvyššej súťaže vynaložili na zimné prestupy sumu 53,45 milióna eur. Najaktívnejším bol v tejto oblasti podľa nemeckého portálu transfermarkt.de VfL Wolfsburg, ktorý angažoval až osem hráčov za 30 miliónov.
      Aktivita kouča "vlkov" Felixa Magatha znamená, že len Wolfsburg vynaložil na nákupy viac ako polovicu celkovej sumy všetkých 18 bundesligistov. Najdrahším bol 19-ročný ľavý talentovaný obranca Ricardo Rodriguez, ktorý VfL posilnil z FC Zürich za 8,5 milióna. Hráči z Nemecka putovali aj opačným smerom, najväčšiu "rybu" predal Freiburg, ktorý od Newcastle United dostal za útočníka Paissa Dembu Cisseho 12 miliónov eur. Do klubu slovenského útočníka Erika Jendriška prišiel aj slovenský reprezentačný stredopoliar Karim Guédé. Celkovo prišlo do Bundesligy v zime 54 futbalistov. Žiadneho hráča neangažovali Bayern Mníchov, Borussia Dortmund, ani Hamburg.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies