Aerolínie prekazili pasažierke dôležitú cestu: Neverili by ste, že toto sa môže naozaj stať!

NETKY.SK • 3 Apríl 2018, 11:35 • 2 min
Aerolínie prekazili pasažierke dôležitú cestu: Neverili by ste, že toto sa môže naozaj stať!

Mladá Američanka mala cestovať do texaského Austinu, no letecká spoločnosť jej všetko prekazila!

slovakia

left justify in out

Rozlúčky so slobodou sa za posledné roky stali veľmi populárnymi. Tesne pred svadbou nevesta alebo ženích strávia poslednú noc, víkend či dovolenku so svojimi najbližšími priateľmi, aby sa rozlúčili so svojim starým „single“ životom a privítali novú etapu. Podobná udalosť čakala aj Allison Preissovú, ktorá si mala užiť zábavu so svojimi kamarátkami v meste Austin v Texase. Letenku si objednávala dopredu, miesto mala rezervované, preto verila, že jej v ceste nič nemôže zabrániť. Mýlila sa!

 

Len niekoľko dní pred odletom kontaktovala Allison letecká spoločnosť United Airlines, pričom jej ponúkali sumu 1000 dolárov v prípade, že sa vzdá svojej letenky. Ak odmietne, spoločnosť si sama určí, ktorých pasažierov z plánovaného letu z Washingtonu vyradí.

 

Celá táto situácia bola výsledkom chyby aerolínií, ktoré na jeden let predali viac leteniek, než bolo reálne k dispozícii. Rozhodli sa teda pre nepopulárne riešenie, ktorým pohoršili mnohých cestujúcich. Let neumožnili tým, ktorých letenka bola najlacnejšia. Allison bola medzi nimi.

 

Ako budúca nevesta uviedla, po príchode na letisko jej palubný personál zabránil vstúpiť do lietadla, pričom ich vôbec nezaujímalo, ako sa ich klientka zariadi. Dokonca ju nútili podpísať dokument, kde sa uvádzalo, že sa svojho letu vzdala dobrovoľne. Neskôr sa na ich prístup sťažovala, na čo jej spoločnosť podala stanovisko, že sedadlo, na ktorom mala sedieť bolo pokazené. Ako kompenzáciu jej vraj ponúkli dva zľavové kupóny na pizzu vo fastfoode, čo už považovala doslova za výsmech.

 

Allison sa teda na svoju rozlúčku so slobodou, žiaľ, kvôli zmätkovaniu a neoprávnenému jednaniu spomínaných aerolínii nedostala včas a svoje plány musela nedobrovoľne zmeniť.

 

img

Allison Preissová

Zdroj: Facebook



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies