Gáborík pri výhre Rangers gólom a asistenciou, Chára 0+1

NETKY.SK • 6 Február 2012, 08:29 • 2 min
Gáborík pri výhre Rangers gólom a asistenciou, Chára 0+1

Gáborík pri výhre Rangers gólom a asistenciou, Chára 0+1 - Hokej Slovenský hokejový krídelník Marián Gáborík pomohol svojmu tímu NY Rangers gólom a asistenciou k výhre 5 2 nad Philadelphiou Flyers v jednom zo zápasov nedeľňajšieho večera v zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový krídelník Marián Gáborík pomohol svojmu tímu NY Rangers gólom a asistenciou k výhre 5:2 nad Philadelphiou Flyers v jednom zo zápasov nedeľňajšieho večera v zámorskej NHL. 
      Gáborík dosiahol gól kuriózne, keď sekundy pred ním inkasoval tvrdý hit od ďalšieho Slováka v zápase Andreja Meszároša. Po narazení na mantinel sa však pozviechal a následný "slovenský" súboj už vyhral, keď sa obtočil s pukom okolo bránky "letcov" i obrancu Flyers a puk zasunul pod betónom Iľju Bryzgalova do siete. Kanoniera Rangers vyhlásili za prvú hviezdu duelu. 
      Jednu gólovú asistenciu si pripísal aj obranca Zdeno Chára, ktorého Bostonu Bruins triumfoval na ľade Washingtonu Capitals 4:1.
      Brankár Peter Budaj sledoval výhru Montrealu Canadiens nad Winnipegom len zo striedačky, čisté konto si tak pripísala tímová jednotka Carey Price.  

      výsledky:
      Washington - Boston 1:4 /za hostí Zdeno Chára 0+1/, New Jersey - Pittsburgh 5:2, NY Rangers - Philadelphia 5:2 /za domácich Marián Gáborík 1+1/, Montreal - Winnipeg 3:0.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies