Bývalá stážistka v Bielom dome napísala knihu o pomere s Kennedym

NETKY.SK • 7 Február 2012, 08:04 • 2 min
Bývalá stážistka v Bielom dome napísala knihu o pomere s Kennedym

Bývalá stážistka v Bielom dome napísala knihu o pomere s Kennedym - Politika Bývalá stážistka v Bielom dome Mimi Alfordová napísala knihu o 18-mesačnom romániku s americkým prezidentom Johnom F. Kennedym.

slovakia

left justify in out

img

Bývalá stážistka v Bielom dome Mimi Alfordová napísala knihu o 18-mesačnom romániku s americkým prezidentom Johnom F. Kennedym. V knihe, ktorá vyjde v stredu, opisuje intímne podrobnosti o vzťahu.
      Alfordová mala 19 rokov, keď v roku 1962 začala stážovať v Bielom dome, a sexuálnu aféru opisuje v knihe "Once Upon a Secret: My Affair with President John F. Kennedy".
      Televízii NBC Alfordová povedala, že pre napísanie knihy sa rozhodla preto, aby sa jej tajomstvo nestalo "smrteľným".
      Bývalá praktikantka v knihe okrem iného opisuje, ako len štyri dni po nástupe na stáž plávala s prezidentom a ako si robila úlohy cestou do Washingtonu, kde mala dohodnuté stretnutie s Kennedym.
      "Mala som sa cítiť previnilo. Bol ženatý s pani Kennedyovou. Ale v tom čase som sa necítila vinná," povedala Alfordová v rozhovore, ktorý NBC odvysiela v stredu.
      Po tom, čo sa Kennedy v roku 1963 stal obeťou atentátu, objavili sa informácie o jeho mimomanželských vzťahoch s viacerými ženami, údajne aj s herečkou Marilyn Monroe.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies