Demetrius Johnson chce zápasiť proti TJ Dillashawovi

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 14:24 • 2 min
Demetrius Johnson chce zápasiť proti TJ Dillashawovi

BRATISLAVA - Mighty Mouse alias Demetrius Johnson sa momentálne lieči zo zranenia ramen, ale dal jasne najavo, že na mega galavečeri UFC 226 určite nebude chcieť chýbať.

slovakia

left justify in out

Demetrius Johnson povedal pre MMA Hour: "Chcem tento zápas, tak isto ako aj UFC. Povedal som to aj môjmu manažérovi a on my na to odpovedal, že sa o tom porozprávajú s UFC. Každý vidí v akej som pozícií, zaslúžim si aby som bol poriadne vyplatený, lebo toto je ozajstný superfight. Chcel by som, aby mi ponúkli takú sumu, že keď sa na ňu pozriem tak aby som mohol povedať, že áno toto je suma za ktorú sa mi oplatí zápasiť."

 

Už 8 rokov neporazený šampión Johnson nehovoril o konkrétnej sume, ale pravdepodobne mal na mysli dosť veľký honorár. Jeho fanúšikovia na celom svete dúfajú, že sa tento zápas podarí uskutočniť. Je tu hneď viacero dôvodov. Johnson je už 13 zápasov neporazený a určite spraví všetko preto aby túto šnúru predĺžil. Po druhé, TJ Dillashaw je veľmi tvrdým zápasníkom ktorý má vždy okulahodiace zápasy a po tretie, Johnson sľúbil, že predvedie niečo ešte doteraz nevídané.

 

"Manažéri si budú robiť svoju robotu, ja zasa svoju, urobím dobrú show. Ktovie, možno vám predvediem ukončenie ktoré ešte nikto nevidel."

V jeho poslednom zápase sa mu tiež podaril husársky kúsok. Predviedol neskutočne pekné ukončenie, keď počas hodu nasadilo svojmu súperovi páku na lakeť. Ten to neustál a po krátkom boji mu ihneď odklepal. Bolo to na UFC 216 proti Rayovi Borgovi.

 

Johnson patrí k najlepším zápasníkom v histórií UFC, na svojom konte má 27 výhier, 2 prehry a 1 remízu. Dúfajme, že sa s vedením UFC dohodnú, určite by si to zaslúžil a pre nás fanúšikov MMA by to bola ozajstná čerešnička na torte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies