Dalibor Janda oslávi 65. narodeniny dvojalbumom najväčších hitov

NETKY.SK • 10 Marec 2018, 09:28 • 2 min
Dalibor Janda oslávi 65. narodeniny dvojalbumom najväčších hitov

BRATISLAVA - Český spevák Dalibor Janda vydá v piatok 23. marca dvojalbum Veľký flám, ktorý predstaví jeho dosiaľ najúplnejší hudobný portrét. Výber najväčších hitov, ktorý ponúkne originálne nahrávky z rokov 1983 až 2018, bude obsahovať aj jeden z jeho veľkých hitov Jahodový koktejl.

slovakia

left justify in out

Tento rok pritom uplynie 35 rokov odo dňa, keď mu vydavateľstvo Supraphon vydalo prvý vinylový singel s touto piesňou.

Kompilácia, ktorá vznikla v dramaturgickej spolupráci Dalibora Jandu a hudobného publicistu Miloša Skalku, po prvý raz prepája klasické nahrávky z katalógu Supraphonu s tým najlepším, čo vznikalo od roku 1992 vo firme Hurikán Records. Výberovka vyjde na 2CD i digitálne.

Trojnásobný zlatý slávik, ktorý 21. marca oslávi 65. narodeniny, pokrstí dvojalbum hneď dva razy. Najprv na megakoncerte Dalibor Janda 65 - říká si Hurikán... organizovanom v pondelok 19. marca v pražskej Lucerne a potom aj priamo v deň svojich narodenín v predajni Supraphon Musicpoint v Prahe, kde sa uskutoční aj stretnutie s fanúšikmi a autogramiáda.

Vypredaný narodeninový koncert pritom pomôže Nadačnému fondu Sudička, ktorý podporuje pacientov s ochoreniami očí. Organizátori mu venujú 65 českých korún z každej predanej vstupenky.

Informácie agentúre SITA poskytla PR a marketingová manažérka vydavateľstva Supraphon pre Slovenskú republiku Adriána Čahojová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies