Zatkli muža, ktorý mal byť hrozbou pre Obamu počas jeho návštevy v Miami

NETKY.SK • 28 Február 2012, 07:55 • 2 min
Zatkli muža, ktorý mal byť hrozbou pre Obamu počas jeho návštevy v Miami

Zatkli muža, ktorý mal byť hrozbou pre Obamu počas jeho návštevy v Miami - Krimi Na juhu amerického štátu Florida zatkli minulý týždeň mladého muža, ktorý mal byť hrozbou pre prezidenta USA Baracka Obamu počas jeho návštevy v Miami. Oznámila to v noci nad

slovakia

left justify in out

img

Na juhu amerického štátu Florida zatkli minulý týždeň mladého muža, ktorý mal byť hrozbou pre prezidenta USA Baracka Obamu počas jeho návštevy v Miami. Oznámila to v noci nadnes na internete televízia NBC Miami s odvolaním sa na miestne úrady.
      Podľa nej federálni agenti vo štvrtok zadržali v okrese Miami-Dade dvadstatnika Joaquina Amadora Serrapia Jr ešte pred tým, ako mohol nejakým spôsobom ohroziť hlavu štátu.
      Serrapio bol zatknutý za to, že sa vyhrážal prezidentovi. V USA je to závažný federálny zločin, ktorý sa môže trestať až piatimi rokmi väzenia.
      Na súde Serrapio vyhlásil, že je nevinný. Súd stanovil kauciu na jeho prepustenie na 20.000 dolárov, jeho rodičia museli podpísať záruku ďalších 50.000 dolárov.
      Obama vo štvrtok predniesol prejav na tému energetiky na University of Miami a zúčastnil sa na dvoch dobročinných akciách.
      Akým spôsobom sa mal mladík Obamovi vyhrážať, nie je známe. Súd má vzniesť obvinenie 9. marca.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies