VIDEO Slovenská country hviezda Allan Mikušek oslávi životné jubileum vo veľkom štýle, na pódiu spolu s Michalom Davidom, Vašom Patejdlom a ďalšími osobnosťami!

NETKY.SK • 30 Január 2018, 11:33 • 2 min
VIDEO Slovenská country hviezda Allan Mikušek oslávi životné jubileum vo veľkom štýle, na pódiu spolu s Michalom Davidom, Vašom Patejdlom  a ďalšími osobnosťami!

BRATISLAVA - Bude to oslava dvoch jubileí jedného z najvýraznejších slovenských country spevákov. Galakoncert Allana Mikušeka, ktorý je na programe dnes večer, spojí slovenskú a českú hudobnú scénu. Medzi hosťami nebudú chýbať spevácke esá ako Michal David, Vašo Patejdl, František Nedvěd, Beáta Dubasová, Peter Cmorik a ďalší umelci.

slovakia

left justify in out

Na koncerte nesúcom názov Galakoncert Allan Mikušek 50-25 + hostia sa v bratislavskej HANT aréne na jednom pódiu stretnú zaujímavé tváre slovenskej i českej hudobnej scény. Návštevníci tejto hudobnej udalosti sa môžu tešiť na silný zážitok a obrovskú škálu hudobných žánrov. Jeden z návštevníkov si domov odnesie i hodnotný darček, ktorý mu priamo na pódiu odovzdá oslávenec Allan Mikušek spolu s Michalom Davidom a Vašom Patejdlom.

 

img

 

Počas takmer trojhodinového programu sa postupne vystúpia zaujímaví hostia. Všetci avizovaní vystupujúci  sú s Mikušekom spojení či už profesionálne, alebo dlhoročnými priateľstvami. Diváci sa môžu tešiť na Frantu Nedvěda Tie breakTučňákov, Petra Kocmana, Tomáša Linku či Michaelu Tučnú. Interpreti sa predstavia s nestarnúcimi country skladbami, ktoré sú Mikušekovi najbližšie.

 

img

 

Jubilejný koncert však bude postupne gradovať a návštevníci zažijú ochutnávku popu, či pop-rocku, ktoré im zaspievajú zástupcovia domácej hudobnej scény.  Svojim chrapľákom publiku ponúkne niekoľko piesní i Peter Cmorik. Jednou z nich bude i n známa skladba Kam som rozum dal? Nežnejšie pohlavie počas koncertu zastúpi aj Beáta Dubasová, ktorá zaspieva okrem ďalších piesní známy hit Dievča z reklamy.

 

Azda najočakávanejším slovenským vystúpením večera bude, keď pódium ovládne legendárny Vašo Patejdl a okrem spoločnej skladby s Mikušekom, či piesne z jeho sólovej dráhy publiku zahrá a zaspieva skladbu Kaskadér. Pomyseľnou čerešničkou večera bude určite vystúpenie českého hit-makera Michala Davida, ktorý sa bratislavskej HANT Aréne predstaví i s megahitom Nonstop. Diváci sa na záver podujatia môžu tešiť tiež na spoločné vystúpenie všetkých účinkujúcich.  Zaspievajú Tam u nebeských brán, ktorou si spoločne uctia pamiatku Michala Tučného.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies