Žena síce odhalila manželovu neveru, no on ju udal: Musela mu zaplatiť mastnú pokutu!

NETKY.SK • 25 Január 2018, 14:30 • 2 min
Žena síce odhalila manželovu neveru, no on ju udal: Musela mu zaplatiť mastnú pokutu!

Istá žena vo Švajčiarsku dopadla po odhalení manželovej nevery ešte horšie, ako čakala.

slovakia

left justify in out

Nevera je zlým snom každého, kto žije v partnerstve. Preto nám zrejme z času na čas  napadne, či sa poza náš chrbát niečo také nedeje. Vo vzťahu musí vládnuť predovšetkým dôvera a v prípade, že je nejako naštrbená, je najlepšie všetko si vydiskutovať. Istá Švajčiarka však išla „rovno na vec“.

 

Žena už nejaký čas žila so svojim partnerom v manželskom zväzku. Po čase však nadobudla podozrenie, že sa niečo deje a láska jej života sa stretáva s inou. Dlho jej to vŕtalo v hlave, až sa rozhodla. Nakoľko mali v domácnosti spoločný počítač a rovnako zdieľali aj niekoľko  prístupových hesiel, rozhodla sa, že jedno z nich vyskúša aj na osobnom emailovom konte muža. A vyšlo to!

 

Podozrievavá žena sa takýmto spôsobom dostala k mailom svojho manžela a, nanešťastie, jej predtucha sa potvrdila. V pošte našla dôkazy o tom, že jej partner má hneď niekoľko románikov súčasne! Dlho teda neotáľala a s odhalením ho konfrontovala.

 

Muž sa ani veľmi nesnažil partnerke oponovať. Krátko na to sa rovno vysťahoval z ich spoločného bytu. Čoskoro však dostala predvolanie na súd. Neverník ju totiž udal za narušenie súkromia.

 

Súd ju po prerokovaní trestného oznámenia uznal vinnou a okrem všetkých problémov, ktoré mala, musela zaplatiť aj pokutu vo výške 1300 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies