Slovenská pošta zvýšila ceny

NETKY.SK • 24 Január 2018, 14:24 • 2 min
Slovenská pošta zvýšila ceny

BRATISLAVA - Slovenská pošta po deviatich rokov zmenila ceny smerom hore. Málokto si to všimol, pretože táto zmena nebola komunikovaná ani oznámená. Ľudia, ktorí poštové služby využívajú často sú preto rozčarovaní.

slovakia

left justify in out

Ceny sa zvyšujú vo všetkých oblastiach, no nikdy to nepoteší. Ako informoval Plus jeden deň, Slovenská pošta svojimi novými cenami reagovala na infláciu a rozhodnutie Svetovej poštovej únie, ktorá zvýšila terminálne platby.

 

Vyššie ceny sú citeľné najmä pri zásielkach do zahraničia. Po novom si už nebudete môcť vybrať či chcete list/balík poslať prvou alebo druhou triedou. Druhá trieda sa totiž zrušila a každý musí platiť viac za tú prvú.

 

Zmenili sa aj ceny za vybrané domáce služby, ktoré sú voliteľné, ako napríklad SIPO. Novinou v službách pošty je, že od januára môžete medzinárodnú zásielku poslať cez ePodací hárok, s ktorým súvisí výhodnejšia cena. Ceny za konkrétne služby si môžete pozrieť TU. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies