Vychádza román Láska zvoní vždy dvakrát

NETKY.SK • 24 Január 2018, 11:31 • 2 min
Vychádza román Láska zvoní vždy dvakrát

BRATISLAVA – Román s názvom Láska zvoní vždy dvakrát z pera domácej autorky Kataríny Pivarčiovej prichádza v týchto dňoch na pulty slovenských knižných obchodov.

slovakia

left justify in out

Nezamestnaná, nezadaná, nahnevaná. Taká je Adriana, keď sa vracia po dlhoročnom skrachovanom vzťahu do rodnej dediny. Má to byť len prestupná stanica, nádych predtým, než začne cestovať a užívať si slobodu. Vo vrecku má letenku do Santiaga, v srdci túžbu spoznať svet. Plány jej však skríži tmavovlasé dievčatko a jeho otec, ktorý v nej oživí horkosladké spomienky na mladosť.

 

Kedysi bol jej najlepším priateľom, prvým milencom, spriaznenou dušou. Ona však odišla do veľkého sveta, lebo chcela od života čosi viac. Na jej prekvapenie spomienky nevybledli, a tak sa napriek nevôli okolia vrhne do románika s mužom, ktorý ju aj po rokoch šialene priťahuje. Ich čas sa však nemilosrdne kráti a Adriana začína tušiť, že svojím odchodom im obom zlomí srdce…

 

„Mamy na plný úväzok to majú niekedy ťažké. Romantika je popri soplíkoch a prebdených nociach často nedostatkovým tovarom. Asi preto som sa počas materskej dovolenky rozhodla napísať tento šialene romantický príbeh. Zasadila som ho do nie celkom ideálnej slovenskej súčasnosti a prežívala som ho spolu so svojimi hrdinami," uviedla k príbehu jeho autorka.

 

Katarína Pivarčiová (1986) sa narodila v Poprade. Vyštudovala dramaturgiu a scenáristiku na VŠMU v Bratislave. Momentálne je na materskej dovolenke. Miluje svoju rodinu, filmy a spánok. Román Láska zvoní vždy dvakrát je jej knižný debut.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies