V nedeľu si pripravíme trasenú tortu. Gurmán Suroviny 1 piškótový korpus, 2 smotany na šľahanie, 1 puding OLLÉ bez varenia čokoládový, 1 malý mandarínkový kompót (200ml), strúhanú čokoládu na ozdobu, Príprava V obchode kúpime okrúhly piškótový korpus na
Suroviny:
1 piškótový korpus, 2 smotany na šľahanie, 1 puding OLLÉ bez varenia čokoládový, 1 malý mandarínkový kompót (200ml), strúhanú čokoládu na ozdobu,
Príprava:
V obchode kúpime okrúhly piškótový korpus na tortu. Do misky ktorá sa dá pevne uzatvoriť nalejeme 1 šľahačkovú smotanu, kompót aj so šťavou, nasypeme pudingový prášok. Nádobu dobre uzatvoríme a trasieme asi 2 minúty. Hmota krásne zhustne, potom ju nanesieme na korpus. Nakoniec natrieme druhú vyšľahanú šľahačku a posypeme strúhanou čokoládou. Dáme stuhnúť do chladničky.
Čas prípravy: 30 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies