V Kyjeve radikáli zaútočili na ruské centrum vedy a kultúry

NETKY.SK • 13 Január 2018, 18:47 • 2 min
V Kyjeve radikáli zaútočili na ruské centrum vedy a kultúry

KYJEV - Radikáli z organizácie "Čierny výbor" v sobotu ráno obtiahli reťazami bránu ruského centra pre vedu a kultúru v Kyjeve a zavreli ich na zámok , informuje "Strana.ua".

slovakia

left justify in out

Toto nie je prvý takýto incident za posledné dni. Predtým, zamestnanec Ruského centra vedy a kultúry v Kyjeve informoval RIA Novosti, že radikáli na Štedrý večer prepadli centrum, obliali ho červenou farbou a pokúsili sa rozbiť sklo na fasáde. Tentokrát bránu inštitúcie omotali reťazami a uzatvorili na zámok.

 

V tlačovej službe policajného oddelenia v Kyjeve, pre RIA Novosti potvrdili, že k incidentu došlo v sobotu ráno a na miesto činu bola vyslaná hliadka. "Toto sa stalo ráno. Zamestnanci Ruského centra pre vedu a kultúru, prišli a zbadali reťaze a zavesený zámok na vchode a zavolali políciu. Na miesto prišla hliadka a ochranka. Incident bol registrovaný v zjednotenom účtovnom denníku v okresnej správe," povedali pre RIA Novosti v tlačovej službe policajného oddelenia. Komentovať tento incident pre RIA Novosti v tlačovej službe policajného oddelenia Kyjeva zatiaľ nemohli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies