Dramatické VIDEO Psík vypadol z tretieho poschodia kvôli strachu z delobuchov!

NETKY.SK • 2 Január 2018, 18:05 • 2 min
Dramatické VIDEO Psík vypadol z tretieho poschodia kvôli strachu z delobuchov!

GOIANIA – V brazílskom meste Goiania nastal moment pri ktorom sa všetkým prítomným na chvíľu zastavilo srdce. Z tretieho poschodia vypadol vydesený psík.

slovakia

left justify in out

Chlpáč niekoľko sekúnd visel na okraji balkóna. Pozorní okoloidúci ľudia mu ihneď pribehli na pomoc. Rozprestreli pod ním plachtu, aby ho zachytili. Psík sa krátko na to už neudržal a spadol dolu. Plachta ho ale zachránila. Jeden zo záchrancov ho potom vzal do náručia, aby ho upokojil.

 

"Bol som nervózny, keď som sledoval toho psíka, ako sa snaží udržať. Jeho srdce búchalo ako blázon, keď pristál v záchrannej sieti. Držal som ho v náručí, aby sa upokojil," povedal hrdina, ktorý nechcel byť menovaný.

 

 

 

Majiteľka Jean Siqueira v tom čase nebola doma. "Len som vybehla do potravín a na pár minút som Tinu nechala samu. Celý deň bola nervózna z rakiet a delobuchov. Balkónové dvere boli pootvorené len trochu, nikdy by mi nenapadlo, že vyskočí von. Myslím si kvôli hluku spanikárila a pokúsila sa utiecť z bytu,“ povedala Jean.

 

"Mám ju 11 rokov a je to normálny pokojný pes, ale keď je čas ohňostrojov, trasie sa pri každom výbuchu. Keď mi ukázali video, skoro som plakala. Ak by susedia nereagovali tak rýchlo, dnes by som svojho miláčika už nedržala,“ dodala.

 

Tina sa potom upokojila a je v poriadku.

 

Tento prípad by mohol presvedčiť ľudí, aby boli ohľaduplnejší a vynechali nezmyselné búchanie.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies