Cestári upozorňujú vodičov na hmlu, poľadovicu i snehové jazyky

NETKY.SK • 23 December 2017, 12:45 • 2 min
Cestári upozorňujú vodičov na hmlu, poľadovicu i snehové jazyky

BRATISLAVA - Všetky sledované cesty, diaľničné úseky, rýchlostné komunikácie či horské priechody na Slovensku sú zjazdné.

slovakia

left justify in out

Vodiči by však mali na niektorých úsekoch ciest dávať pozor na hmlu, poľadovicu či tvorbu snehových jazykov. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk

 

Vodiči by si mali dávať pozor na poľadovicu na cestách III. triedy v okrese Považská Bystrica. Rovnako aj na cestách I/72 Zbojská, II/531 Muráň, II/526 Kokava nad Rimavicou a na cestách nižších tried v okolí Kokavy nad Rimavicou a Poltára sa na vozovke miestami vyskytuje zľadovatený sneh do dvoch centimetrov.

 

Hmla s dohľadnosťou do 50 m potrápi vodičov v okolí Turne nad Bodvou a do 200 metrov v Sobranciach.

 

Na cestách I/66 Červená skala - Telgárt, I/72 Čertovica, II/584 Srdiečko a III/2387 Šumiac sa zas pre silný vietor tvoria na vozovke snehové jazyky. Horský priechod Šútovce je uzatvorený pre vozidlá nad 10 metrov dĺžky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies