Hráčka Bayernu Mníchov a kapitánka reprezentácie SR sa po výpadku opäť vrátila do súťažného diania

NETKY.SK • 14 December 2017, 13:46 • 2 min
Hráčka Bayernu Mníchov a kapitánka reprezentácie SR sa po výpadku opäť vrátila do súťažného diania

BRATISLAVA - Kapitánka slovenskej futbalovej reprezentácie a stredopoliarka nemeckého Bayernu Mníchov Dominika Škorvánková sa po sedemtýždňovej absencii zavinenej zranením členka vrátila do kolotoča súťažných zápasov.

slovakia

left justify in out

V pondelok odohrala celé bundesligové stretnutie na pôde VfL Wolfsburg, jej tím v súboji o prvé miesto tabuľky prehral 1:3. "V prvom rade som veľmi šťastná, že som opäť mohla nastúpiť na zápas. Som rada, že som odohrala celých 90 minút bez problémov a bolestí v členku," povedala 26-ročná záložníčka pre web Slovenského futbalového zväzu a pokračovala.

 

"Na druhej strane, mrzí ma výsledok a aj náš výkon proti Wolfsburgu. Po tejto prehre nám nezostáva nič iné, len sa z nej poučiť a koncentrovať sa už na ďalšie stretnutie. Čaká nás posledný duel jesennej časti doma proti silnému Frankfurtu a potrebujeme v ňom získať všetky tri body," doplnila Škorvánková. Rodáčka z Dunajskej Lužnej Škorvánková bola mimo hry od 24. októbra a seneckého súboja proti Írskej republike (0:2) v 3. skupine kvalifikácie o postup na MS 2019 do Francúzska.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies