Vrah, ktorý sa priznal k činu po 26 rokoch, dostal doživotie

NETKY.SK • 12 December 2017, 21:31 • 2 min
Vrah, ktorý sa priznal k činu po 26 rokoch, dostal doživotie

BONN - Na doživotný trest odňatia slobody odsúdili v utorok v západonemeckom Bonne 52-ročného muža, ktorý sa totálne prekvapujúco priznal začiatkom roka k neobjasnenej vražde spred 26 rokov.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, čo ho muži zákona dvakrát pristihli, ako sedí za volantom pod vplyvom alkoholu. Podľa žaloby obžalovaný svojho času zazvonil u obete, vtedy 38-ročnej ženy, premohol ju a následne ubodal viacerými ranami nožom. Obeť si vybral náhodne, aby uspokojil svoje násilné fantázie. Obžalovaný však poprel, že by bol mal sprvoti zámer zabíjať.

 

Informáciu priniesol Západonemecký rozhlas (WDR). Kriminalisti napokon vyšetrovanie záhadnej vraždy odložili bez toho, aby sa páchateľovi dostali na stopu. Ku kauze sa vrátili až po mužovom nečakanom priznaní. Obžalovaný už v priebehu procesu v súdnej sieni priznal, že akceptuje akýkoľvek trest.

 

Odsúdenie vraha, i keď oneskorené, predstavuje isté zadosťučinenie pre manžela i dcéru obete, ktorí takmer 26 rokov žili v neistote, pokiaľ ide o okolnosti, ktoré viedli k vražde nimi milovanej osoby.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies