Manželka princa Charlesa navštívila "pľac" televízneho krimiseriálu

NETKY.SK • 28 Marec 2012, 07:02 • 2 min
Manželka princa Charlesa navštívila "pľac" televízneho krimiseriálu

Manželka princa Charlesa navštívila "pľac" televízneho krimiseriálu

slovakia

left justify in out

img

Manželka následníka britského trónu princa Charlesa dnes, na záver týždňovej cesty po Škandinávii, navštívila scénu nakrúcania dánskeho kriminálneho televízneho seriálu.
      Kým princ Charles a dánsky korunný princ Frederik boli na prehliadke obytnej zástavby na predmestí metropoly Kodaň, Camilla a dánska korunná princezná Mary si prezreli "pľac" seriálu Forbrydelsen (Zločin). Ten získal britskú filmovú cenu BAFTA a bol nominovaný na rovnako uznávané televízne ocenenie Emmy. Každá séria sleduje policajné vyšetrovanie jedného konkrétneho prípadu, deň za dňom, a jedna hodinová epizóda pokrýva 24 hodín policajného vyšetrovania. Zatiaľ sú nakrútené dve série, tretia sa vyrába.
      Seriál má značný počet fanúšikov aj v Británii - vrátane Camilly, vojvodkyne z Cornwallu.
      Po prehliadke sa Charlesova manželka stretla s niekoľkými hercami, vrátane Sofie Grabölovej, ktorá hrá policajnú inšpektorku Sarah Lundovú. Camilla dostala na pamiatku taký istý sveter, aký nosí v seriáli Grabölovej postava.
      Dánsko je treťou a poslednou etapou týždňovej cesty po Škandinávii, ktorú Charles a Camilla uskutočňujú pri príležitosti 60. výročia nástupu Alžbety II. na britský trón. Obaja už navštívili Nórsko a Švédsko.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies