Fínskom otriasol útok otca na vlastné dieťa, ktoré neprežilo

NETKY.SK • 13 November 2017, 18:43 • 2 min
Fínskom otriasol útok otca na vlastné dieťa, ktoré neprežilo

PORVOO - Fínska polícia zadržala v pondelok otca dôvodne podozrivého z ubodania svojej trojročnej dcéry na ihrisku v meste Porvoo ležiacom na juhu krajiny tisícich jazier, na pobreží Fínskeho zálivu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný podozrivý, ktorý je podľa webového portálu Finland Today francúzskym občanom, zrejme bez súhlasu matky odviedol dieťa z domu na ihrisko neďaleko istej školy a zo zatiaľ neznámych príčin naň zaútočil. Viacero školákov sa v pondelok ráno nedobrovoľne stalo svedkami tohto útoku a muselo využiť pomoc psychológov.

 

Privolaní policajti zasiahli uprostred útoku. Dievčatko však utrpelo ťažké zranenia, ktorým napriek leteckému prevozu do nemocnice podľahlo.

Informovala o tom v pondelok fínska televízna stanica YLE s odvolaním sa na policajné zdroje.

 

Kriminalisti vyšetrujú kauzu, za ktorou by mohol byť spor rodičov o opateru potomka, pre dôvodné podozrenie z trestného činu zabitia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies