Cassanove srdce dostalo zelenú, môže opäť hrať za AC Miláno

NETKY.SK • 3 Apríl 2012, 06:53 • 2 min
Cassanove srdce dostalo zelenú, môže opäť hrať za AC Miláno

Cassanove srdce dostalo zelenú, môže opäť hrať za AC Miláno

slovakia

left justify in out

img

Taliansky futbalový útočník v službách AC Miláno Antonio Cassano, ktorý sa v novembri podrobil menšej srdcovej operácii, môže opäť hrať zápasy. Návrat skúseného zakončovateľa na zelený trávnik odobrila v pondelok desaťčlenná lekárska komisia. 
      Odborná komisia zložená z členov Talianskej federácie športového lekárstva uviedla, že Cassanov stav je "priaznivý". Cassano ešte musí počkať na definitívne odobrenie zo strany lekárskeho inštitútu v Miláne.
      Cassana previezli do nemocnice koncom októbra. Pri návrate z ligového zápasu v Ríme, kde Miláno vyhralo 3:2, odpadol s príznakmi na infarkt. O šesť dní neskôr sa podrobil chirurgickému zákroku na odstránenie menšej srdcovej deformácie. 
      Od januára začal s individuálnym tréningom, pričom pred dvoma týždňami sa zapojil opäť do tréningového procesu "rossoneri". Člen širšej talianskej reprezentácie bojuje s časom, aby stihol prípadnú nomináciu na EURO 2012.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies