Východniarska svadba sa skončila katastrofou, ešte pred polnocou bola privolaná polícia

NETKY.SK • 26 Október 2017, 08:22 • 2 min
Východniarska svadba sa skončila katastrofou, ešte pred polnocou bola privolaná polícia

KOŠICE - Mal to byť ich najkrajší deň v živote, teda aspoň sa to tak hovorí, no ten ich sa skončil bitkou a žalobou.

slovakia

left justify in out

Tak takto si novomanželia určite svoju svadbu nepredstavovali. Počas svadobnej hostiny Erika a Veroniky sa vo vstupnej hale strhla bitka, ktorá sa skončila zlomenou sánkou jedného zo svadobných hostí, konkrétne Michala. Polícia informovala, že mu ju zlomil ženích.

 

Ten však obvinenia odmieta, s tým, že Michala napadnúť nemohol pretože sa v danej chvíli nenachádzal na mieste incidentu, čo mu v konečnom dôsledku môžu potvrdiť aj viacerí svedkovia. Svadba sa týmto skončila ešte pred polnocou, pričom si nevesta ani nestihla vymeniť svoju róbu. 

 

Spočiatku sa všetci výborne bavili a všetko išlo podľa plánu. Zvrat nastal až vtedy, keď si Michal, ktorý sa dostal do vyššieho levelu opitosti, začal správať nevhodne. „Tak si Michal vypil a bol otravný. Liezol nám do záberov a mal hlúpe poznámky. Sesternica sa ospravedlnila a odtiahla ho na chodbu,“ zviedla nevesta Veronika.

 

Pozornosť svadobčanov vyvolala situácia na chodbe, kedy nevestina sesternica ležala na zemi a Michal krvácal z nosa. „Keď sme vyšli von, Michal krvácal a Iveta ležala na zemi. Onedlho prišli policajti,“ doplnil Erik. Neskôr sa zistilo, že opitý Michal spadol zo schodov. „Podľa toho, čo som počul, sa to stalo po tom, ako sa zahnal na jedného z hostí na chodbe a stratil rovnováhu,“ podotkol ženích Erik, ktorého ďalší priebeh udalostí vydesil. Na krku má totiž obvinenie z ublíženia na zdraví!

 

A ako to už v takýchto prípadoch býva. Michal si veľmi dobre nepamätá, kto ho údajne napadol, no nenapadlo ho nič lepšie, ako zažalovať ženícha.

 

„Moje obvinenie ma veľmi prekvapilo. Mám niekoľko ešte nevypočutých svedkov. Tí dosvedčia, že som pri incidente nebol,“ povedal Erik, ktorý prejavil mierne obavy z objektivity vyšetrovania, pretože Michalov otec je vysokopostavený policajný funkcionár v Žiline, kde sa prípad prešetruje. „Pre mňa je hlavné, že môj syn je už zdravý. Nemám žiadne informácie o priebehu vyšetrovania,. Principiálne do toho nevstupujem,“ uviedol Michalov otec.

 

Zranený Michal hovorí, že nevie, kto ho udrel, pretože ho jeho priateľka chránila objatím pred útokom, uvádza sa v spise. „Áno, malo to taký priebeh, ale ako som zletel zo schodov, si nepamätám,“ poznamenal Michal. Zo spisu ďalej vyplýva, že útočníka identifikovala Michalova priateľka.

 

Ženích s nevestou sa obrátili na advokáta Petra Troš­čáka. „Zákon umožňuje, aby to vyšetroval prokurátor. Preto budem navrhovať, aby prípad pridelili prokurátorovi z inej oblasti Slovenska. Vtedy bude šanca na objektivitu väčšia,“ uzavrel právnik. O incidente informoval Nový Čas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies