Chceli by ste robiť au pair za 54-tisíc eur ročne? Musíte splniť jednu podmienku

NETKY.SK • 11 Október 2017, 10:55 • 2 min
Chceli by ste robiť au pair za 54-tisíc eur ročne? Musíte splniť jednu podmienku

Škótski manželia ponúkajú za opatrovanie svojich detí viac ako 54-tisíc eur ročne, má to však jeden háčik.

slovakia

left justify in out

Mnohé ženy odchádzajú do zahraničia s cieľom privyrobiť si za opatrovanie detí. Práca au pair je veľmi populárna a najmä v západných krajinách je po nej stále väčší dopyt, pretože rodičia trávia v práci čoraz viac času a o ich ratolesti sa nemá kto postarať. Dámy, ktoré sa chcú naučiť jazyk a majú kladný vzťah k deťom preto túto možnosť vítajú. V porovnaní s rovnakou prácou u nás si v zahraničí zarobia oveľa viac. Suma 54-tisíc eur za rok však napriek tomu vonkoncom nie je bežná!

 

Istý škótsky manželský pár sa takýmto spôsobom rozhodol motivovať svoju budúcu zamestnankyňu, ktorá by mala dohliadať na ich dve deti vo veku 5 a 7 rokov. Obaja rodičia sú totiž veľmi pracovne vyťažení a na svoje deti nemajú toľko času, koľko by chceli. Preto opatrovateľke okrem pekného zárobku dajú aj vlastnú izbu s kúpeľňou a kuchynkou, 28 dní dovolenky a voľno počas sviatkov. Rozprávková ponuka, však? Samozrejme, nič nie je také ideálne, ako sa zdá.

 

Manželia v inzeráte uviedli ešte niečo. V dome, kde žijú, vraj straší. Z tohto dôvodu sa u nich vystriedalo už päť opatrovateliek. Ako sa vyjadrili, oni sa so žiadnym paranormálnym javom vo svojom obydlí nestretli, no už v čase, keď nehnuteľnosť kupovali, boli o zvláštnych udalostiach v nej informovaní. Bývalé opatrovateľky sa rovnako sťažovali na samovoľné rozbíjanie skla, presúvanie nábytku a zvláštne zvuky. Ku všetkému však došlo výhradne len vtedy, keď sa doma nenachádzal ani jeden z majiteľov.

 

Zúfalí rodičia, ktorí si v škótskej dedinke zariadili svoj dom snov, márne hľadali riešenie tejto situácie, preto nakoniec pristúpili k pokusu o finančnú kompenzáciu „rizikovej“ práce. Veria, že takto vhodnú pomocníčku nájdu.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies