MMA: Daniel Cormier umožnil fanúšikom hlasovaním na sociálnej sieti vybrať svojho najbližšieho súpera

NETKY.SK • 9 Október 2017, 14:12 • 2 min
MMA: Daniel Cormier umožnil fanúšikom hlasovaním na sociálnej sieti vybrať svojho najbližšieho súpera

BRATISLAVA - Rýchla a stručná odpoveď Oezdemira: Minulý týždeň sa na Twitterovom profile Daniela Cormiera objavila správa, v ktorej sa pýtal svojich fanúšikov na to, s kým by ho najradšej videli v oktagone v jeho ďalšom zápase. V hlasovaní vyhral 28-ročný Volkan Oezdemir.

slovakia

left justify in out

Do pamäti fanúšikov sa zapísal so svojimi poslednými dvoma zápasmi, keď doslova zničil svojich súperov počas prvej minúty. Na svojom konte má 15 výhier a iba 1 prehru. V UFC má na konte tri výhry v rade.

 

Zápasník so švajčiarsko-tureckými koreňmi nezaváhal a ihneď reagoval: "Samozrejme, že som sledoval hlasovanie na Cormierovej stránke, jeho výzva je pre mňa veľkou poctou. Páči sa mi, že je za mnou čím ďalej tak tým viacej fanúšikov. Daniela si veľmi ctím. Onedlho si sadneme s vedením UFC, tento zápas sa musí uskutočniť."

 

Ako vieme koncom júla prehral Cormier proti Jonsovi s prvým KO v jeho kariére, no odvtedy tento výsledok anulovali kvôli dopingovému previneniu Jonesa. Cormier dostal po ošetrení od lekárov 60 dňový zákaz, z toho prvých 30 dní nemôže vôbec trénovať. V oktagone by sme ho reálne mohli zasa vidieť začiatkom budúceho roka.

 

"Danielova situácia nie je ideálna, musí sa vrátiť z veľmi, veľmi veľkého KO. Dúfam, že sa vráti taký istý ako odišiel. Nech, to ale bude akokoľvek ,do dvoch minút ho ukončím s KO. Toto je môj cieľ, celú svoju prípravu budem sústrediť iba na toto. KO. Dve minúty. Nemám čas na toto, nechcem sa ani zraniť, pôjdem do vnútra, dám mu KO, pôjdem domov. To je všetko."

 

Cormier odpovedal iba veľmi stručne: "Volkan ty si úplne stratil rozum!!!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies