Modelka Cara Delevigne vydala svoj prvý debutový román

NETKY.SK • 5 Október 2017, 16:53 • 2 min
Modelka Cara Delevigne vydala svoj prvý debutový román

LONDÝN - Modelka a herečka Cara Delevingne toho zvláda v poslednom čase viac než dosť. Okrem premávaniu sa po móle sa venuje aj mnohým ďalším aktivitám.

slovakia

left justify in out

Zahrala si vo filme “Valerian a mesto tisícich planét”, ktoré malo nedávno premiéru. Pred dvoma dňami dokonca podpisovala  v Londýnskom kníhkupectve jej knižný debut 'Mirror, Mirror’.

 

Príbeh je o hrdinoch menom Red, Leo, Naima a Rose, štyria 16-ročný  priatelia, ktorých životy sa úplne zmenili, keď Naima zomrel. Zanecháva za sebou len slovo "Prepáč". Pokúšajúc sa vyrovnať sa so stratou svojho priateľa, Rose začína “smútočnú” párty a Leo sa pridáva, zatiaľ čo Red sa pokúša ich upozorniť na varovné znamenia, ale aj to, čo sa ukrývalo a kto (alebo čo) mohol byť zodpovedný za jej smrť.

 

"Milujem tieto postavy, milujem to, čo tento príbeh predstavuje. Proces písania tohto románu zmenil môj život a niečo, čo som v sebe skrývala! Veľmi sa teším, že sa o to môžem podeliť so všetkými," povedala Cara. 

 

 

It's finally here!! Can't wait for you all in the UK to get yours too. Pre-order is still available in the US.

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies