VIDEO Ján Ďurica: Musíme potvrdiť, že sme lepší ako Škóti

NETKY.SK • 4 Október 2017, 17:29 • 2 min
VIDEO Ján Ďurica: Musíme potvrdiť, že sme lepší ako Škóti

Obranca Ján Ďurica prišiel na zraz slovenskej reprezentácie dobre naladený. Jeho materský klub Trabzonspor uhral bod na pôde silného Besiktasu a skúsený matador verí, že rovnako dobre naladený bude odchádzať aj po zápase roka v Škótsku.

slovakia

left justify in out

"Keď sme nezvládli prvé dva zápasy kvalifikácie, mnohí nás takmer zatracovali, ale postavili sme sa na nohy a ukázali, že silu máme. Teraz ju len musíme potvrdiť na ihrisku," povedal Ján Ďurica.

 

Vzhľadom k tomu, že v tureckom klube už pôsobí štvorica reprezentantov -  okrem Ďuricu aj Juraj Kucka, Tomáš Hubočan a Matúš Bero - smial sa 35-ročný bek, že najbližší zraz reprezentácie už môže byť aj priamo v Turecku.

 

Čo hovorí na silu súpera, či budú hrať na remízu, čo s nimi spraví atmosféra a ako si spomína na vystúpenia v Škótsku ešte v drese Artmedie pred vyše desiatimi rokmi, sa dozviete v priloženom videu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies