VIDEO Kanonier Aguero sa zranil pri autonehode

NETKY.SK • 29 September 2017, 10:00 • 2 min
VIDEO Kanonier Aguero sa zranil pri autonehode

MANCHESTER - Argentínsky futbalista Sergio Aguero mal vo štvrtok večer v Amsterdame autonehodu, pri ktorej si údajne zlomil niekoľko rebier. Kanonier Manchestru City utrpel zranenie pri ceste taxíkom na koncert kolumbijského speváka Malumu.

slovakia

left justify in out

Aguero sa zranil po tom, čo vodič taxíka nezvládol riadenie a narazil vozidlom do stĺpa. 

 

Aguerov klub na svojej webstránke potvrdil, že 29-ročný útočník bol účastníkom autonehody a v piatok ráno by sa mal vrátiť do Manchestru, kde ho vyšetria kluboví lekári. Podľa britských médií by mohol "Citizens" chýbať až dva mesiace.

 

Argentínčan mal vo štvrtok - rovnako ako ďalší hráči City - voľný deň. "V piatok ráno priletí späť do Manchestru a kluboví lekári zmonitorujú jeho zdravotný stav pred sobotňajším šlágrom Premier League s Chelsea," uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

 

Aguero je jedným z kľúčových hráčov aktuálneho lídra Premier League, v úvodných šiestich ligových zápasoch strelil rovnaký počet gólov a delí sa o vedenie v tabuľke strelcov.

 

S 128 presnými zásahmi je historicky najlepší neeurópsky kanonier anglickej ligy, stogólovú hranicu zvládol rýchlejšie pokoriť iba slávny Alan Shearer.

 

Aguero nechýba ani v nominácii "albicelestes" na nadchádzajúce kľúčové súboje juhoamerickej kvalifikácie MS 2018 proti Peru a Ekvádoru.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies