VIDEO V tejto reštaurácii nikdy neviete, čo dostanete na stôl: Pracujú tu totiž ľudia s poruchami pamäte

NETKY.SK • 20 September 2017, 13:41 • 2 min
VIDEO V tejto reštaurácii nikdy neviete, čo dostanete na stôl: Pracujú tu totiž ľudia s poruchami pamäte

V Reštaurácii chybných objednávok je prinesené jedlo zakaždým veľkým prekvapením.

slovakia

left justify in out

Ako by ste sa zatvárili, keby vám v reštaurácii priniesli na stôl niečo úplne iné, než ste si objednali? Pravdepodobne by ste neboli nadšený a požiadali by ste personál o výmenu. Do istej tokijskej reštaurácie však ľudia chodia práve kvôli tomu. Takmer nikdy sa k nim nedostane to, o čo požiadali.

 

Ak máte radi prekvapenia, mali by ste zavítať do Reštaurácie chybných objednávok v Tokiu. Obsluhujú tu totiž ľudia trpiaci Alzheimerovou chorobou, teda poruchami pamäte. Ide o projekt s cieľom začleniť ľudí s týmto ochorením späť do spoločnosti, ktorá ich odmieta.  

 

Netradičný podnik skúšobne otvorili v júni a v prevádzke plánujú pokračovať znova od zajtra pri príležitosti Medzinárodného dňa Alzheimerovej choroby.

 

Tí, ktorým sa doposiaľ podarilo prevádzku navštíviť, si ju veľmi pochvaľovali. Personál bol totiž milý, ústretový, panovala tu dobrá nálada a jedlo bolo vynikajúce.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies