Van Persie na nočnej návšteve hotela tímu Barcelony

NETKY.SK • 18 Apríl 2012, 09:19 • 2 min
Van Persie na nočnej návšteve hotela tímu Barcelony

Van Persie na nočnej návšteve hotela tímu Barcelony - Futbal LONDÝN - Potom, ako stratil nervy v zápase proti Wiganu, sa Robin van Persie v pondelok večer rozhodol vypnúť návštevou hotela, v ktorom je ubytovaný tím Barcelony. točník Arsenalu, ktorý odmiet

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Potom, ako stratil nervy v zápase proti Wiganu, sa Robin van Persie v pondelok večer rozhodol vypnúť návštevou hotela, v ktorom je ubytovaný tím Barcelony.

Útočník Arsenalu, ktorý odmietol podať ruku Garymu Caldwellovi na konci zápasu, v ktorom Arsenal šokujúco doma prehral s Wiganom,  bol videný ako opúšťa hotel Marriott na Park Lane v Londýne.
Doteraz nie je známe, prečo sa Van Persie vybral na výlet do hotela, kde má základňu španielsky klub, ktorý sa v Londýne predstaví už dnes večer v semifinálovom zápase Ligy majstrov proti Chelsea.

Holanďana videli ako sa rozprával s krajanom Ibrahimom Afellayom, ktorý je hráčom tímu Barcelony.

Van Persie sa mohol tiež stretnúť so svojím starým kamarátom z Arsenalu, Céscom Fabregasom, ktorý vlani v lete opustil Emirates, aby sa vrátil do svojho chlapčenského klubu.

Avšak fanúšikovia Arsenalu sa obávajú, že jeho priateľské vzťahy s tímom Barcelony iba zvýšia pravdepodobnosť je odchodu na Nou Camp na konci sezóny.
Van Persiemu vyprší zmluva už o rok a ešte stále nemá novú, aj keď Arsenal sa ho snaží presvedčiť, aby neodišiel z klubu ako Fabregas a Samir Nasri.

Hoci Barcelona má k dispozícii dosť vysoko kvalitných útočníkov, záujem o Van Persie by bol.

Manchester City a Real Madrid majú tiež záujem o holandského loptového virtuóza  a oba kluby by boli šťastné, keby mu mohli zdvojnásobiť jeho mzdu na takmer 200.000 libier týždenne.

V snahe presvedčiť Van Persieho, aby zostal, tréner Arsene Wenger už zaistil £ 11 miliónov na nemeckého útočníka Lukasa Podolskeho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies