Polícia zaistila v Bratislave vojenskú muníciu pravdepodobne z 2. svetovej vojny

NETKY.SK • 13 September 2017, 12:22 • 2 min
Polícia zaistila v Bratislave vojenskú muníciu pravdepodobne z 2. svetovej vojny

BRATISLAVA – Polícia v utorok (12.9.) predpoludním zaisťovala na Roľníckej ulici v Bratislave viacero kusov vojenskej munície. Našli ich pracovníci stavebných prác. Informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Po príchode na miesto hliadky hodnovernosť tohto oznámenie preverili a potvrdili. Munícia bola nájdená pracovníkmi počas vykonávania búracích prác na streche jedného z rodinných domov na uvedenej adrese. Tí muníciu poukladali na oplotenie domu na bezpečné miesto a bezodkladne privolali hliadku polície," uviedol.

 

Pyrotechnici po príchode potvrdili, že ide o muníciu, pravdepodobne z druhej svetovej vojny. "Odborným spôsobom bola munícia pyrotechnikmi zaistená, pričom z miesta bola odvezená k odbornému zneškodneniu. Prípadom sa zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III," dodal hovorca.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies