Polícia pátra po nezvestnom Martinovi Všelkovi z obce Lúky

NETKY.SK • 8 September 2017, 10:57 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnom Martinovi Všelkovi z obce Lúky

LÚKY – Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 54-ročnom Martinovi Všelkovi z obce Lúky v Púchovskom okrese. Nezvestný je už viac ako rok.

slovakia

left justify in out

Ako dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, Martin Všelko odišiel 21. septembra 2016 okolo 19.00 hodiny z miesta trvalého bydliska v obci Lúky. Odvtedy nie je známy jeho pobyt, prípadne kontakty s inými osobami.

 

Všelko je vysoký asi 175 centimetrov silnejšej postavy. Má zelenohnedé oči, šedivé krátke rovné vlasy, nosí fúzy. Naposledy mal oblečený tmavomodrý sveter, čierne tepláky, tmavé poltopánky. Pri sebe mal mobilný telefón.

 

"Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného možno oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," doplnil Kudlička.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies