Škrteľ a Kozák po zápase: Mrzí to

NETKY.SK • 4 September 2017, 23:09 • 2 min
Škrteľ a Kozák po zápase: Mrzí to

Tréner Kozák pripomína, že boj o druhé, barážové miesto máme pod kontrolou my. Čítajte aj ďalšie hlasy po zápase v Anglicku.

slovakia

left justify in out

Hlasy po zápase (zdroj: RTVS)

 

Ján Kozák, tréner SR: "Každá prehra mrzí. Vedeli sme, že hráme proti silnému Anglicku. Úvod sme mali fantastický a aj kus prvého polčasu. Škoda štandardky, z ktorej sme inkasovali pred polčasom. V druhom polčase súper pritlačil a dal gól. Môžem povedať, že o jeden gól bol súper lepší. Chlapci vydali zo seba všetky sily, ale nestačilo to. Dnes sme hrali oveľa odvážnejšie ako v predchádzajúcich dvoch zápasoch s Anglickom. Mali sme držanie lopty aj pekné kombinácie. Mali sme aj dosť gólových príležitostí. Podarilo sa nám rozdať si to futbalovo so súperom, prehra ale mrzí. Ešte máme náskok a máme to pod kontrolou my."

 

Marek Hamšík, stredopoliar SR: "Škoda, myslím si, že dnes sa tu dal uhrať dobrý výsledok. Začali sme dobre, ale potom prebrali Angličania iniciatívu. Myslím, že sa ale nemáme začo hanbiť. Pri prvom góle sme sa nechali preskočiť, pri tom druhom tam bola strata lopty. Mohli sme dnes aspoň remizovať. Dalo sa čakať, že Slovinci aj Škóti vyhrajú. Bude sa rozhodovať v Škótsku, myslím, že máme na to, aby sme to zvládli."

 

Stanislav Lobotka, autor gólu SR: "Krásny pocit dať gól, ale pocity sú zmiešané, keďže sme prehrali. Škoda, mali sme ešte šance, Adam Nemec aj Hubko (Hubočan - pozn.). Nemáme sa ale prečo hanbiť. Je ťažké držať s Angličanmi krok. V druhom polčase nás zatlačili. Škoda, aspoň remízu sme mohli uhrať."

 

Martin Škrtel, kapitán SR: "Mrzí to, lebo sme odohrali dobrý zápas. Strelili sme rýchly gól, bohužiaľ potom sme do šatne dostali gól, trochu zbytočný. V druhom polčase nás zatlačili viac do obrany. Prehra mrzí. Hrali sme proti silnému súperovi a vedeli sme, že to nemôžeme nejako veľmi otvoriť. Kým sme mali sily, držali sme loptu a snažili sme sa ísť dopredu. Stále máme dva zápasy a vieme, čo potrebujeme. Proti Slovinsku aj dnes sme ukázali, že toto mužstvo má svoju kvalitu."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies