Meszároš v zostave Flyers, no do finále Východnej konferencie prešli Devils

NETKY.SK • 9 Máj 2012, 06:35 • 2 min
Meszároš v zostave Flyers, no do finále Východnej konferencie prešli Devils

Meszároš v zostave Flyers, no do finále Východnej konferencie prešli Devils - Hokej Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš sa síce vrátil v noci na stredu do zostavy jeho Philadelphie Flyers, no v play off zámorskej NHL si už ďalej nezahrá. Flyers tot

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš sa síce vrátil v noci na stredu do zostavy jeho Philadelphie Flyers, no v play off zámorskej NHL si už ďalej nezahrá. Flyers totiž prehrali v piatom zápase 2. kola na domácom ľade s New Jersey Devils 1:3 a do finále Východnej konferencie postúpili po výsledku 4:1 na zápasy "diabli".
      Devils si zahrajú finále konferencie prvýkrát za posledných deväť rokov. V súboji sa mohli opäť oprieť o výborný výkon veterána v bránke Martina Brodeura, ktorý mal 27 úspešných zákrokov. Meszároš, ktorý chýbal v zostave "letcov" od marca pre problémy s chrbtom, strávil na ľade vyše 19 minút a dvakrát vystrelil na bránku hostí. Domáci hrali bez potrestaného útočníka Claudea Girouxa.
      Devils sa vo finále konferencie stretnú s úspešnejším z dvojice New York Rangers - Washington Capitals, klub slovenského útočníka Mariána Gáboríka vedie v sérii 3:2.

      play off NHL, 2. kolo:
      Východná konferencia:
      Philadelphia - New Jersey 1:3
      /konečný stav série: 1:4, do finále /

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies