PREVIEW: Svetová liga - volejbal

NETKY.SK • 24 Máj 2012, 17:35 • 2 min
PREVIEW: Svetová liga - volejbal

PREVIEW Svetová liga - volejbal - Tipovanie Bulharsko – Argentína Čas 25. 05.

slovakia

left justify in out

img

aktualizované

Bulharsko – Argentína

Čas: 25.05.2012 17:00

Základný tip: 2

Najlepší kurz:  @2,0 – v slovenských stávkových @2,08 – v zahraničných online stávkových

Aktualizácia: Úspešný tip. Konečný výsledok 0:3 (sety 16:25, 18:25, 21:25).

Bulharsko po 3 výhrach prehralo proti Nemecku a v time Bulharov došlo k zmenám. Prepustili trénera, aby ho následne po intervencii bulharskej vlády prijali späť. Matej Kazijski zase vyhlásil, že nebude hrať za reprezentáciu pokiaľ president Volejbalového zväzu neodstúpi. Čiže aktuálna atmosféra v repre Bulharska má ďaleko k pohode.

Tento zápas sa hrá v Nemecku a Bulharom tu nejde absolútne o nič, iba ak o ustálenie situácie v time, zlepšiť hru a poprípade sa snažiť nájsť slabšie miesta v hre. Výsledky nie sú podstatné, teda aspoň to vyhlásil tréner Radostin Stoychev. Nakoľko dejiskom finále Svetovej ligy je Bulharsko, tak majú miesto zaistené.

Tímu chýba Zhekov kvôli zraneniu, Nikolov je otázny a nemyslím si, že by Bulhari riskovali v prvom zápase nejaké ďalšie zranenia.

Argentína nemá žiadne absencie a nastúpia s tým najlepším čo majú. Tím je zohratý a majú svoju kvalitu, o čom svedčia aj dosiahnuté úspechy v minulom roćníku Svetovej ligy, ktoré rozhodne neboli náhodou.

Tímy sa streli vo Svetovej lige už minulý rok a Argentína jasne zdolala Bulharov 3-0. Bulhari vtedy podobné problémy nemali, takže si myslím, že aj tentokrát majú väčšie šance na úspech juhoameričania.

A je tu ešte jedna vec, ktorá ma utvrdzuje v mojom tipe a to, že Bulharsko bude zanedlho hrať kvalifikačné zápasy na Olympijské hry v Londýne a to je pre nich teraz oveľa dôležitejšie ako prvý zápas nového ročníka Svetovej ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies