Alexis Sánchez pripravený na návrat do zostavy Arsenalu

NETKY.SK • 24 August 2017, 15:14 • 2 min
Alexis Sánchez pripravený na návrat do zostavy Arsenalu

LONDÝN - Po zdravotných problémoch a prestupových špekuláciách je útočník Arsenalu Alexis Sánchez pripravený na návrat do zostavy tímu. Po tom, ako sa londýnsky klub neprebojoval do Ligy majstrov a čilskému futbalistovi zostával do skončenia kontraktu iba rok, bolo veľa diskusií okolo potenciálneho prestupu 28-ročného hráča.

slovakia

left justify in out

Prvé tri zápasy Sánchez v novom ročníku vynechal - oficiálne pre žalúdočné problémy. Zároveň sa skloňoval záujem Paríža Saint-Germain či Manchestru City o jeho služby. Teraz sa očakáva, že v nedeľňajšom zápase svojho tímu v Premier League proti FC Liverpool sa opäť objaví na trávniku.

Tréner "kanonierov" Arséne Wenger počas letnej prestávky viackrát zopakoval, že Sánchez nie je na predaj. a v tomto prestupovom termíne z klubu neodíde. "Vždy je koncentrovaný na svoju úlohu, miluje futbal a myslím si, že šumy ho príliš nevyrušujú," podotkol tréner. Naposledy nastúpil Sánchez 2. júla za reprezentáciu Čile vo finále Pohára konfederácií proti Nemecku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies