Autonehodu, ktorú spôsobila Venus Williamsová mohlo zapríčiniť telefonovanie za volantom

NETKY.SK • 23 August 2017, 08:17 • 2 min
Autonehodu, ktorú spôsobila Venus Williamsová mohlo zapríčiniť telefonovanie za volantom

WEST PALM BEACH - Záznamy z telefónu americkej tenistky Venus Williamsovej budú odovzdané advokátom zastupujúcim 78-ročného Jeromeho Barsona, ktorý utrpel fatálne zranenia pri júnovej autonehode.

slovakia

left justify in out

Staršia zo sestier Williamsových bola 9. júna účastníčkou incidentu, keď v Palm Beach Gardens na Floride vošla so svojou Toyotou Sequoia do križovatky na zelenú. V plynulom pokračovaní jej však potom zabránilo iné vozidlo a keď sa neskôr pohla, nabúral do nej automobil, v ktorom Barson utrpel napokon fatálne zranenia. Zomrel 22. júna. Podľa záverov polície 37-ročná tenistka neniesla vinu na dopravnej nehode so smrteľnými následkami.

Agentúra The Associated Press v utorok informovala, že podľa denníku The Sun Sentinel dohoda o odovzdaní záznamov z Williamsovej telefónu bola uzavretá pred súdnym pojednávaním, na ktorom sa bude prejednávať jej podiel viny na nehode. Barsonova rodine chce na základe dát zistiť, či Williamsová nepoužívala telefón počas inkriminovanej jazdy a tým dokázať, že nedávala pozor na to, čo sa deje pred ňou. Jej právnici chcú poskytnutím záznamov preukázať jej nevinu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies