CNN ukončila spoluprácu s komentátorom, ktorý v tweete použil nacistický pozdrav

NETKY.SK • 11 August 2017, 08:27 • 2 min
CNN ukončila spoluprácu s komentátorom, ktorý v tweete použil nacistický pozdrav

NEW YORK - Americká spravodajská televízia CNN dnes oznámila, že ukončila spoluprácu s konzervatívnym komentátorom Jeffreym Lordom, pretože na svojom konte na sociálnej sieti Twitter v kritickom príspevku použil nacistický pozdrav.

slovakia

left justify in out

Hovorca CNN potvrdil ukončenie spolupráce s Lordom s tým, že nacistické pozdravy sú neospravedlniteľné.

 

Lord je veľkým podporovateľom prezidenta USA Donalda Trumpa a v štúdiu CNN sa veľmi často dostával do sporov s hosťami relácií.

 

Samotný komentátor uviedol, že rešpektuje televíziu CNN a jej novinárov, ale nesúhlasí s rozhodnutím vedenia televízie ohľadom svojej osoby.

 

Vysvetlil, že pozdrav "Seig Heil" použil, aby zosmiešnil šéfa liberálnej skupiny Media Matters for America. Dodal, že tweet bol časťou stĺpčeka, ktorý pôvodne napísal pre konzervatívny časopis The American Spectator. Vysmieval sa v ňom z kritikov, o ktorých si myslí, že používajú taktiku nacistov, aby umlčali hlasy z tábora konzervatívcov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies