Janet Jackson schudla viac ako 30 kilogramov

NETKY.SK • 10 August 2017, 06:00 • 2 min
Janet Jackson schudla viac ako 30 kilogramov

LOS ANGELES - Janet Jackson "stratila viac ako 30 kilogramov", keď trénovala na svoje turné "State of the World". Janet chudla už hneď po narodení svojho syna Eissu, ktorý má teraz sedem mesiacov a pripravuje sa na svetové turné.

slovakia

left justify in out

Speváčka vraj skúšala 15-16 hodín denne. Je to vyčerpávajúci rozvrh, ale ona je vytrvalá, pretože chce šokovať dav ako kedysi jej brat Michael.  Stratila viac ako 30 kíl a má späť svoje telo.  51-ročná speváčka sa teraz presťahovala späť do Los Angeles po rozvode s obchodným magnátom Wissama Al Manu.

 

"Janet čaká súd, aby sa rozviedla s manželom, no jej turné s dieťaťom Eissou by mohlo byť možným problémom, ale dúfa, že to nebude problém, keďže jej brat Randy je jej primárnym zdroj emocionálnej podpory a môže byť dokonalý opatrovateľom jej syna, keď bude Janet koncertovať," objasnil situáciu manažér Janet. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies