FOTO Fast food KFC predáva vlastnú kolekciu oblečenia a doplnkov: Nájdeme tu aj hamburger z pravého meteoritu

NETKY.SK • 20 Júl 2017, 12:02 • 2 min
FOTO Fast food KFC predáva vlastnú kolekciu oblečenia a doplnkov: Nájdeme tu aj hamburger z pravého meteoritu

Spoločnosť KFC podporila svoj marketing novou kolekciou vlastného oblečenia a doplnkov.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Kentucky Fried Chicken poznáme asi všetci. Fast foody KFC sú po celom svete a tešia sa veľkej obľube. Najnovšie sa rozhodli, že oživia svoj marketing niečím úplne novým. V tomto prípade ide o vlastnú kolekciu oblečenia a doplnkov, no zakúpiť ste si mohli aj niečo oveľa netradičnejšie – hamburger vyrobený z pravého meteoritu.

 

Hlavnou inšpiráciou kolekcie je zakladateľ KFC Colonel Sanders, ako ikona celej značky. Objavuje sa na tričkách, pulóvroch, odznakoch, ale napríklad aj na vankúši. Najväčšiu pozornosť však priťahuje hamburger vytvorený zo skutočného meteoritu. Váži viac ako dva kilogramy a stojí 20-tisíc dolárov! Žiaľ, ten si už nekúpite, pretože sa predal v rekordne krátkom čase.

 

Cela kolekcia sa vyznačuje svojou aktuálnosťou a jednotlivé veci sú vtipne spracované. Ktokoľvek by chcel verejne demonštrovať svoju lásku k rýchlemu občerstveniu, môže nahliadnuť do ich oficiálneho e-shopu.

 

 

Purchase the $20,000 Zinger Meteorite. (Link in Bio)

Príspevok, ktorý zdieľa KFC - Kentucky Fried Chicken (@kfc),

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies